Climastone isolerings materiale

Bestil et tilbud her


 

CLIMASTONE !


Et nyt produkt fra Isolering-priser.dk
Climastone er en stenuld lige som den vi kender fra ”Rockwool”

Climastone er et Klasse A materiale hvilket betyder at dette kan bruges som brandisolering f.eks i etageadskillelser..

Climastone fås i 3 varianter:

Climastone ST
Har en lambda værdi fra 0,036-0,041 alt efter materiale forbrug (kg/m3), det er typisk dette materiale der bruges til loftisolering.

Climastone L
Har en lambda værdi på 0,036.
Dette materiale bruges også til loft isolering og har samme lambda værdi uanset forbrug af kg/m3 dog bruges der mere materiale pr. m3 jo tykkere lag isolering der ønskes.

Climastone MINI
Har en lambda værdi på 0,036-0,038, dette materiale bruges til hulmursisolering igennem små dyser. Ved at bruge disse små dyser, er det ikke længere nødvendigt at tage hele sten ud som før i tiden.

 

Fakta

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mineraluld er en fællesbetegnelse for glasuld og stenuld.

Begge produkter har fællestræk i deres fremstilling, hvor glas hhv. sten bringes til smeltning ved meget høje temperaturer og de deraf fremkomne fibre bruges til produktionen.
 

Stenuld er mineraluld dannet med fibre fra sten. Det sintrer ved ca. 750°C og smelter ved ca. 1.250 °C.

Fremstilling

Ved 1.500 °C i kupolovn, smeltes sten med ler- og cementbriketter, som indeholder genanvendeligt stenuldsaffald. Den flydende masse spindes til fibre og tilsættes en vandafvisende mineralsk olie, samt et bindemiddel. Herefter genopvarmes blandingen i en hærdeovn hvor bindemidlet bliver til bakelit. Så bliver stenulden formfast og kan skæres ud i passende formstykker til salg.

En renere fremtid

 
Med et øget pres for, at reducere drivhusgasser og energispild er det vigtigt, at se på muligheder og løsninger i stedet for, at fokusere på de negative konsekvenser. Hvad kan vi selv gøre? Vi kan faktisk gøre meget. Regeringen har bl.a. indført højere og strammere krav til energiforbruget for nybygning og ombygning. Dette resulterer efterfølgende i større krav til udvikling af materialer og til selve byggebranchen. Det skaber en stærk grobund og mulighed for, at der bliver sat gang i den rigtige udvikling – således er vores Climastone et produkt af kravet om et bedre isoleringsmateriale til en god pris. Der er faglig bred enighed om, at reduktionen af Co2 spild fra bygninger er et af de steder hvor det vil være mest effektivt at spare på Co2 udledningen, og for at opnå dette, har vi brug for bedre isolering.

En isolatør er ved at opfylde en hulmur med Cyclepro

 

En bedre økonomi

 
Udover at skåne miljøet, er der også en gevinst at hente på varmeregningen.
Climastone L kan reducere dit varmetab med op til
CA. 20%. Mere i forhold til andre traditionelle isoleringsmaterialer.
Det betyder, at en investering i denne type isolering vil have tjent sig selv hjem efter 2½-3 år i mange tilfælde.

 


Efterisolering er en fælles betegnelse for opgradering af jeres isolering, hvis du foreksempel har en tom hulmur er der god økonomi i at få denne fyldt med  isolering, mange vælger isolerings materiale udfra hvad det koster at få isoleret huset og ikke udfra hvad besparelsen igennem de efterfølgende år vil være, hvilket vi jo syntes er ærgeligt, da det ikke er dyrere og i nogle tilfælde måske endda billigere at få isoleret med et materiale som har markant bedre isolerings evne end andre tilsvarende isolerings materialer til samme anvendelse!
 
Når vi kommer til efterisolering af lofter, skråvægge, etageadskillelser mm. er der flere ting der spiller ind og for at sikre at vi taler om det samme vil vi derfor prøve at forklare forskellen på de forskellige materialer:
 
Isolerings bats kan Idag fås med meget lave lambda værdier hvilket betyder at de har en god isolerings evne, dem du køber i byggemarked er typisk lambda klasse 0,037 hvilket IKKE er bedre en indblæsnings granulat, men det er muligt at købe en dyrere bats med bedre isolerings evne men her skal du så tage højde for at der imellem alle bats vil være samlinger som jo i de fleste tilfælde gør den samlede isoleringsevne dårligere hvilket jo på ingen måde er hensigten, når man nu har valgt at bruge ekstra penge på bedre isolering og så rent faktisk får en lidt dårligere samlet løsning, når vi så taler om dårlige samlinger i isolerings bats så har man jo Idag mange flere tilskæringer på grund af komfort ventilation, aftræk til emhætte mm. 
Her mener vi igen at indblæsnings granulat har en klar fordel idet, det kommer ind alle steder!
 
Hvilket materiale skal man så vælge?
 
Der er papiruld i mange forskellige kvaliteter så sørg for at få lov til at se noget dokumentation på det produkt der blæses ind, husk at skadedyr ikke bryder sig om papiruld og derfor ikke bygger rede der, det klør og kradser ikke, det kan ikke brænde men er heller ikke godkendt som brandisolering, men det er et 100% genbrugs produkt hvorfor produktions energien er langt den grønneste måde at lave isolerings materiale på!
Også er der en lambda værdi på 0,037 over det hele!
 
Stenuld "Rockwool som de fleste kender" vi har en tilsvarende stenuld ved navn climastone den laves i 3 forskellige produktioner for at opnår bedst mulige isolerings evner og også for at gøre det muligt at blæse det ind igennem små dyser ved Hulmursisolering, når det er nødvendigt med en brandisolering.

De fleste tilfælde hvor dette er nødvendigt er i etageadskillelser mellem 2 lejligheder hvor der bor 2 familier, der er ingen krav til dette i enfamilie huse, isolering med stenuld er en dyrere løsning men et krav i nogle tilfælde, denne form for isolering giver IKKE en bedre isolerings evne.

 

Modtag et gratis tilbud på isolering