FAQ

Vi har her samlet nogle af de spørgsmål vi ofte får stillet fra vore kunder. Vi vil løbende opdatere listen med nye spørgsmål vi får. Føler du der mangler noget information, er du velkommen til at skrive en email til os info@isoleringpriser.dkVærd at vide om vores isoleringsmaterialer


Q: Kan papiruld ikke brænde?
A: nej det kan det ikke, da det er behandlet med Aluminiumhydroxid, som brandbeskyttelsesmiddel.

Q: Synker EPS med grafit ikke sammen med tiden
A: nej EPS med grafit reagere på samme måde som hvid EPS (flamingo)

Q: Hvorfor isolere EPS med grafit 20% bedre og hvordan kan man se det?
A: Grafitten reflektere varmen på en så god måde at den derfor kaster 20% mere varme tilbage i det opvarmede rum! vi har test kasser så man fysisk kan mærke forskellen på de forskellige produkter, det er tydeligt og mærke forskel på hvid EPS og EPS med grafit.

Q: Falder EPS med grafit ikke ud af væggen hvis man f.eks skifter vinduer?
A: EPS med grafit er ikke kugler men lavet af genbrugsmaterialer, det er derfor mere kantet og pakker derfor bedre i væggene, men samtidig med dette kan man også ved hjælp af en meget simpel (billig teknik) sprøjte noget lim ind i væggen rundt omkring vinduerne og derved undgå at noget falder ud.

Q: Kan man både bruge papiruld og EPS (flamingo) i hulmure?
A: Ja man kan sagtens bruge begge produkter, fordelene ved EPS med grafit er at man i de fleste hulmure kun har 70-90mm hulmure, og ved brugen af EPS med grafit får dette jo en isoleringsevne der svare til 84-108mm og derved er besparelsen på energien jo større her, men papiruld kan sagtens bruges.

Q: Kan man bruge EPS med grafit på loftet ?
A: Nej EPS må ikke bruges til at isolere lofter med!

Q: Hvor meget koster det at isolere med EPS med grafit?
A: Hvis du har en hulmur på 70mm! med brugen af EPS med grafit svare det til at du får isoleret med 84mm dette betyder at kunden kun betaler ca. 6-800kr + moms mere på et hus med ca. 70-80m2 væg. men forrentningstiden på hele opgaven bliver jo også mindre

Q: kan man isolere sin krybekælder med eps med grafit?
A: ja man kan godt isolere sin krybekælder med eps med grafit, netop her har man den store fordel ved at materialet er yderst fantastisk til og reflektere varmen og derfor fjerner men de kolde gulve mere effektivt end med andre materialer.

Modtag et gratis tilbud på isolering